2021-03-09 08:27:41• hírek • Bede Emőke

Hat év emberölésért

A Nagyváradi Ítélőtábla mérsékelte az elsőfokon kiszabott nyolc éves büntetést, így a Szatmár megyei férfinak, akit emberöléssel és gyújtogatással vádolnak, mindösszesen 6 évet kell rácsok mögött töltenie.

A kegyetlen gyilkosságra még 2020. július 31-én, az esti órákban került sor Vámfaluban. A presasm.ro információi szerint a támadó egy késsel oltotta ki a másik férfi életét, halálos szúrást ejtve az áldozat nyakán, majd, ha ez nem lett volna még elég, az elhunyt lakhelyéül szolgáló szegényes kunyhót is felgyújtotta. Úgy tudni, mindkét férfinak meggyűlt már a baja korábban a törvénnyel, illetve a támadó és áldozata sem vetették meg az italt.


Az elkövetett bűncselekményekért B. Gheorghét a Szatmár Megyei Törvényszék 8 év letöltendő börtönbüntetésre ítélte, ám a férfi és ügyvédje megtámadták a döntést. A Nagyváradi Ítélőtábla nemrégiben újabb ítéletet hozott, mely az elsőfokúnál jóval enyhébb: 8 év helyett csupán 6 év 8 hónapot írt elő, melyből az előzetes letartóztatásban töltött fél évet is levonják, így az elkövetőnek alig több mint 6 évet kell rácsok mögött töltenie.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: